2018-10-13 19:15:07• hírek • Szatmár.ro

Így áll a NEPI pláza belülről

A munkálatok heves ütemben folynak, hogy be tudják fejezni az építkezést a megbeszélt dátumra. Közeleg a határidő!

A NEPI pláza a Decebal híd és a Golescu híd között épül, és igencsak gombamód fejlődött és szépült az épület és a környező területe. Az a kérdés maradt hátra, hogy a december hatodikai megígért dátumra sikerül-e mindent befejezniük?

 

Az biztos, hogy nagyon sietnek a kivitelezők, már csak azért is, mert az ünnepélyes megnyitóra, december 9-re két előadóval is leszerződtek. Smily és a Gasca Zurli csapatokat várják zenés előadásra a szatmári bevásárlóközpontba. A kivitelező csapat munkatársai feszített ütemben dolgoznak, az időjárási viszontagságoktól függetlenül. A parkolónak is nekiláttak már és az épület külső munkálatainak a végén járnak.

 

A bevásárlóközpontnak a szupermarket része, a Carrefour még novemberben megnyitja a kapuit. Ide 300 munkaerőt várnak.

 

Hogy milyen márkák jönnek majd a NEPI-be? Többek között a CCC, Cineplex, Deichman, Douglas, Hervis, Intersport, KFC, LC Waikiki, New Yorker, Orsay, Reserved és a Smyk.

 

A bevárárlóközpont projektjébe nem csak a pláza építése tartozik bele, hanem több infrastrukturális fejlesztés is. Körforgalmat építenek, hogy a bejárást a NEPI-hez megkönnyítsék a forgalom résztvevői számára. Felújítják a Digului és a Dunaii utcákat, valamint egy gyalogos- és biciklis hidat is építenek a Szamos felett, hogy az új központból a plázához ne csak autóval vagy busszal juthassanak el a látogatók kényelmesen.

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: